2010. november 18., csütörtök

No.20: Rojtok... / Tufts...*1300,- HUF

... a szultán kincstárából, ahová kalandozásaim során eljutottam. Ki ne vágyna a mesés Keletre, az Ezeregyéjszaka világába, ahol mósuszillat lengedez? Vagy sétálni egyet a bazárban, alkudni a csodás kelmékre, vizipipát szívni és megkostólni a fenséges édességeket?

...from the treasury of the sultan, what I visited during my rovings. Who doesn't aspire to the fabulous Orient, in the world of the Arabian Nights, where the breeze smells with musk? Or take a walk in the bazaar, chaffer for the wonderful foulards, smoking the waterpipe and taste the delicious sweets?


8 megjegyzés:

 1. Istvánné Tóth Nincs kedvenc pihenőhelyem, mert idejét sem tudom, hogy mikor voltunk nyaralni. De olyan helyen lakunk ahova más nyaralni jár. A Kis-Duna partján. :-)

  VálaszTörlés
 2. Nagyon szép!! Ezt a gyönyörűséget lehet majd megnyerni a facebookon? :)

  VálaszTörlés
 3. Kedves Emma! Igen, ezt a fülbevalót sorsolom majd ki! A tesztek alapján pedig elmondhatom, hogy nem szúrja a nyakat, mert nem ér le addig :)

  VálaszTörlés
 4. Tetszik a nyeremény. Nekem a kedvenc nyaralóhelyem Horvátországban található, a neve Rovinj.:)

  VálaszTörlés
 5. Gyönyörű két napot töltöttem Hajdúszoboszlón a kedvesemmel...de szívesen elutaznék Gyulára is Gyulusommal:)))))vagy Gyulára mennék Gyulával???

  Ott még nem jártam:( Üdv: Libricz Maja

  VálaszTörlés
 6. Hmmm deszép...mesés Kelet<3 sajnos Törökországban még nem voltam, de törökökkel már voltam 10 napot Szlovéniában:)
  Amugy Olaszország a favorit, Toszkána az álomcél egyszer:)

  VálaszTörlés
 7. Dupla esély :)) ide is írok :P Kedvenc hely Baja :)) Szép emlékek... Ez remélhetőleg ezen a nyáron is meglesz :P :D

  VálaszTörlés
 8. Nekem alapból ugye a Balaton kellene, hogy legyen, mivel a rokonok ott élnek, gyerekkoromtól jártam oda, de most már ugye főleg a melegebb vizes helyeket szeretem, tehát a wellness szállodákat, mivel sok van, így felsorolni nem is tudom, bármelyik lehet:))

  Mayer Margit vagyok a facebookon.

  VálaszTörlés

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...