2012. január 18., szerda

Változások / Changes


Akár újévi fogadalom is lehetett volna, de úgy érzem, ideje aktívabbnak lenni az alkotásban, aminek elengedhetetlen feltétele az is, hogy gyakrabban írjak bejegyzéseket a blogra, jobban tartsam a kapcsolatot mindazokkal, akiknek tetszik amit csinálok, és támogatnak.
Ezért elhatároztam, hogy nem csak a kész alkotásokat mutatom be itt a blogon, hanem az alkotási folyamatot, műhelytitkokat is.
Elsősorban magyarul fogok írni, mert eddig az is visszatartott sokszor a terjengősségtől, hogy nem volt energiám megírni a fordítást is. Mindamellett pedig lesznek külalaki változtatások is az oldalamon, igyekszem minél áttekinthetőbbé tenni a felületet, pl. külön címke fülön lesz majd elérhető az alkotásokat bemutató bolt is.
Remélem, elnyeri majd a tetszéseteket!

*

Instead of new year plans I decided to post more often in order to keep in touch with my fans and supporters. I'll show you not only the hand-made jewellries but also the workshop secrets. I'll write mostly in Hungarian (sorry!), and there will be some changes in the design of the site as well. For example there will be a button for the webshop, where you can find all of the products.
I hope you'll enjoy it!

*

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...